یکی از اصلی ترین عناصر دکوراسیون داخلی و بیرونی ساختمان دیوار است. دیوار شیشه ای رنگی هم یکی از عناصر ویژه ای است که از قدیم تاکنون برای تزئین و زیبایی دکوراسیون ها و معماری ها مورد استفاده قرار می گرفته است. از دیوار شیشه ای رنگی برای دیوار پوش های اداره ها، واحدهای مسکونی و تجاری استفاده می شود. دیوار شیشه ای رنگی قابلیت نصب در هر مکانی را دارد. در ادامه مزایای دیوار شیشه ای رنگی، مدل های مختلف دیوار شیشه ای رنگی، و انواع دیوار شیشه ای رنگی را مورد بررسی قرار می دهیم. قیمت گلخانه شیشه ای نیز در سایت آریا سازوکار اقتصادی و به صرفه است، می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
انواع دیوار شیشه ای رنگی
همان طور که گفته شد از دیوار شیشه ای رنگی برای هر مکانی می توان استفاده کرد. از فضاهای داخلی ساختمان تا فضای خارجی ساختمان هم می توان از دیوار شیشه ای رنگی استفاده کرد. اما شرکت ها انواع دیوار شیشه ای رنگی را برای کاربری های مختلف تولید می کنند.
به طور کلی انواع دیوار شیشه ای رنگی به دو دسته تقسیم می شود:
-
دسته اول دیوار شیشه ای رنگی به روش لاکوبل
-
دسته دوم دیوار شیشه ای رنگی به روش وینامل
اما برای دیوار شیشه رنگی از سه نوع شیشه بیشتر استفاده می کنند:
-
شیشه کریستال
-
شیشه سوپر کلییر
-
شیشه فلوت
در بین این سه نوع شیشه که برای دیوار شیشه ای رنگی استفاده می شود. شیشه کریستال به علت کیفیت بالای که دارد بیشترین قیمت را دارد. فلوت به علت کیفیت پایین تر و قیمت پایین تری دارد. اما شیشه سوپر کلییر ما بین این دو نوع شیشه قرار گرفته است. نسبت به شیشه کریستال کیفیت کمتری در نتیجه قیمت کمتری هم دارد.
شیشه کریستال به علت قیمت بالا کمتر خریداری می شود. شیشه فلوت هم به علت کیفیت پایینی که دارد برای دیوار شیشه ای رنگی اصلاً توصیه نمی شود. شیشه فلوت هنگام شکستن به قطعات درست و برنده تبدیل خواهد شد. البته به علت قیمت پایینی که دارد برای آشپزخانه، ادارات، مدارس و مهدکودک ها، سرویس بهداشتی و حمام مورد استفاده قرار گرفته است.
اما شیشه برای دیوار شیشه ای رنگی از لحاظ ساختاری هم چهار مدل می تواند تقسیم بندی شود:
-
شیشه رنگی: شیشه ها به رنگ های مختلفی از جمله دودی، برنزی، مسی و... تولید می شوند.
-
شیشه دو جداره: این شیشه از نوع دو جداره است. کیفیت و ساخت این شیشه عالی است و به صورت شفاف یا رنگی تولید می شود.
-
شیشه لمینت: از این مدل بیشتر برای اجرای نرده شیشه ای، پارتیشن شیشه ای و دیوار شیشه ای رنگی، سقف شیشه ای استفاده می شود. این نوع شیشه می تواند بهترین مدل باشد. زیرا که در صورت شکسته شدن ذرات آن از هم جدا نمی شود.
-
شیشه طرح دار: در این شیشه با استفاده از دستگاه سند بلاست، طرح های مختلفی روی شیشه کلییر به صورت مات و رنگی چاپ می شود. قیمت شیشه سند بلاست بر اساس عوامل مختلفی تعیین می شود، ولی با توجه به کیفیت بالایی که دارد، قیمت مقرون به صرفه ای دارد.
مزایای دیوار شیشه ای رنگی
در قسمت های قبل اشاره ای هم به مزایای دیوار شیشه ای رنگی شد. در این قسمت به طور دقیق تر مزایای دیوار شیشه ای رنگی بررسی می شود.
-
قابلیت جا به جایی
-
عایق حرارتی عالی، ضد گرما و سرما
-
عایق صدای عالی
-
کنترل بهتر فضا
-
محدود نکردن روشنایی محیط
-
انعکاس عالی
-
پاک کردن و شستشوی و نظافت آسان و راحت
-
نصب آسان و سریع
-
بزرگ جلوه دادن فضا
-
ضد خش بودن
-
مقاومت بالا در برابر رطوبت مناسب در مناطق شرجی
-
ضد ضربه، آنتی UV
-
شفافیت وضوح
-
ظاهر زیبا و شک
-
تنوع رنگ و طرح های بالا
-
دوام و ماندگاری بالا
-
امنیت بالا
-
بعضی مدل ها ضد گلوله هم هست.
-
شیک کردن و زیبا جلوه دادن فضا و امکان تطابق دادن با هر فضای را دارد.
-
امکان نصب در داخل ساختمان و یا نصب در خارج از ساختمان
-
مقاوم در برابر باران، تابش نور خورشید و...
-
مناسب برای تالارها، منزل های شخصی، ادارات، کارخانه ها و..
مدلهای مختلف دیوار شیشه ای رنگی
با خواندن قسمت های قبل مدل های مختلف دیوار شیشه ای رنگی آشنا شدید. همچنین پی بردید که دیوار شیشه ای رنگی در دسته بندی های مختلفی قرار می گیرد. در مدل های مختلف دیوار شیشه ای رنگی تنوع زیادی دارد.
البته باید توجه کنید دیوار شیشه ای رنگی در عین حال می تواند جزء چند دسته بندی به طور هم زمان باشد. هر دسته بندی ویژگی های خاص خودش را دارد:
-
دسته بندی اول: دیوار شیشه ای رنگی می تواند در دسته بندی لاکوبل یا وینامل قرار گیرد.
-
دسته بندی دوم: برای نوع شیشه است که در سه نوع: کریستال یا سوپر کلییر یا فلوت قرار گیرد.
-
دسته بندی سوم: دسته بندی سوم برای ساختار شیشه است: طرح دار، شیشه لمینت، شیشه دو جداره، شیشه مشجر جدید رنگی
-
دسته بندی چهارم: برای نحوه ی استفاده است. آیینه کاری، پارتیشن شیشه ای یا دیوار شیشه ای، نرده شیشه ای، شیشه هوشمند، کابین دوش، شیشه رنگی است. لیست قیمت نرده شیشه ای را می توانید در سایت آریا سازوکار بررسی کنید.
-
دسته بندی پنجم: دسته بندی بر اساس جنس دیوار شیشه ای رنگی است. در ادامه مزیت های هر یک را به اختصار گفته ایم.
دیوار شیشه ای رنگی دو جداره: این نوع دیوار شیشه ای بیشتر برای عایق صدا برای فضای داخلی ساختمان استفاده می شود.
دیوار شیشه ای رنگی تک جداره: این نوع دیوار شیشه ای از شیشه، ام دی اف و الومینیوم ساخته می شود.
دیوار شیشه ای رنگی متحرک: برای مواقعی که نیاز به تغییر دکوراسیون است برای جا به جایی راحت دیوار شیشه ای رنگی روی زمین نصب نمی شود و قابل حمل است و متحرک است.
دیوار شیشه ای رنگی ثابت: بر خلاف دیوار شیشه ای متحرک روی زمین نصب می شود و قابل حمل نیست.
دیوار شیشه ای رنگی فریم دار: دیوار شیشه ای داخل یک قاب آلومینیومی ساخته می شود.
دیوار شیشه ای رنگی فریم لس: ظرفیت فوق العاده و دید مناسب و شفافیت از مزیت این طرح است. همان طور که از نامش پیداست هیچ قابی ندارد و به صورت روکار یا توکار نصب می شود.
سخن آخر
همان طور که در این مقاله خواندید دیوار شیشه ای رنگی تنوع بالایی دارد. شما می توانید با هر سلیقه ای و با هر توان مالی برای هر مکانی که نیاز داشته باشید از دیوار شیشه ای رنگی استفاده کنید. کافی است از طریق راه های ارتباطی آریا ساز و کار با کارشناسان این مجموعه به طور رایگان مشورت کنید تا شما را برای انتخاب طرح و مدل مناسب راهنمایی کنند.